Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки, свързани с АР 164

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Уникална Алфа, но аз пиша този коментар за друго.
    Искам да ви предпазя от глупост за си застраховате колата в Бул Инс, моята е точно там застрахована, преди време ми счупиха предното стъкло /един олигофрен мангал "майстор" си изпусна отвертката върху стъклото от покрива / и ми го смениха с турско, бяло стъкло. струващо 140лв Преглътнах го. После ми счупиха задната броня, оцениха я на 27лв Някой да ми каже от къде мога да си купя за 27лв броня? Вчера отидох за оченка за щета, някой е минал с ключ по предна, задна леви рати + заден калник и ми признаха само предна лява за щета, защото съм имал малко ръжда. Да видим колко ще ми платят за приетата щета.

с една дума НЕ СИ ЗАСТРАХОВАЙТЕ КОЛИТЕ В БУЛ ИНС

С Alfa Romeo НА КРАЙ СВЕТА

Comment

• Ааааа, какво значи 'имаше малко ръжда'? Нали бастуните имат снимки и се вижда как е била колата тогава?
      Колкото за стъклото - защо не изиска зелено с ивица да сложат? Моето такова, но китайско, излезе 150 лв. с монтажа (макар да си оставиха ръцете) и местене на стикерите.
      Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
      Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
        Ааааа, какво значи 'имаше малко ръжда'? Нали бастуните имат снимки и се вижда как е била колата тогава?
        Колкото за стъклото - защо не изиска зелено с ивица да сложат? Моето такова, но китайско, излезе 150 лв. с монтажа (макар да си оставиха ръцете) и местене на стикерите.
        И аз трябва да сменям предното стъкло , ти къде си правил ?
        Алфа Ромео 147 2.0 Selespeed НА ЧАСТИ 2 БРОЯ
        АЛФА РОМЕО 156 1.6 Т.С. НА ЧАСТИ
        АЛФА РОМЕО 147 1.6 Т.С.ЕКО НА ЧАСТИ
        eX Alfa Romeo 164 Super 2.5 TDi , 155 2.0 , 75 2.0

Comment

• 'Кобра' срещу кино 'Арена'. Ама обезателно им виси на главата, понеже по стар български обичай си спестяват силикон, за да могат после да бачкат частното с него. А за мизерията в колата няма да споменавам. Можеш да си занесеш един стар чаршаф да покриеш таблото.
          Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

'Кобра' срещу кино 'Арена'. Ама обезателно им виси на главата, понеже по стар български обичай си спестяват силикон, за да могат после да бачкат частното с него. А за мизерията в колата няма да споменавам. Можеш да си занесеш един стар чаршаф да покриеш таблото.
            ее да не ми я направят цялата в стъкла че ще ги разбия !

Comment

• Вероятно ще има. И силиконче също.
              Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Вероятно ще има. И силиконче също.
                Верно ? Ако ми направят такива мизерии в колата после ще има Секс със извращения
                Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Стъклото има тъмна лента, но е по-малка от оригиналната
                  Оригиналното стъкло беше леко зелено и дори най-силните слънчеви лъчи ги пречупваше така, че да не заслепява, а сега съм все едно на улицата.Турска му работа.

Относно работата на майсторите-стъклари. Дволен съм. Работиха чисто и сложиха доволно количество силикон. Името на фирмата е мустанг http://www.mustang-bg.com/ но да не забравяме, че от Бул Инс ми казаха, или в Мустанг или няма да ти платим цялото стъкло!

Comment

• Аз мислех да си купя Pilkington, но нямаха налично тогава. А аз бях на зор. Вярно, че щеше да бъде към 300 лева, но какво пък... Определено няма да ида повече в 'Кобра' де.
                    Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Преди малко, пред магазин на ХарансКомерс се засякох с една 164 ка /1997/ прекрасна, зелена,с зелен салон, зелени врати и целени стъкла, пълен, ел. комплект, прекрасна. Поговорих с собственика и Възрастен господин, който в разговора ни ми каза, че това да кара тази кола е едно от малкото удоволствия които са му останали и всеки път като му напишат акт за превишена скорост мед му капе на сърцето също каза че е бивш състезател, (не ми каза името си) но такова удоволствие никоя от старите дори състезателни коли не му е доставяла. Също ми каза, че личния му рекорд с Алфата е 210км/ч
                      След разговора с него и на мен ми покапна мед на сърцето, като собственик на алфа и реших да го споделя с вас.

Comment

• 210 км/ч мамка му и моя рекорд е само толкова, 6000 оборота на 5-та.Ако някой друг е дигал повече нека да каже но и оборотите ме интересуват.
                        Alfa164 T.S 148++ HP
                        Alfa156 T.S 144 - коня, ама на хартия.

Comment

• М/у 215 и 220 показа на газ.За обороти не съм гледал.На бензин мисля,че до 210 стига.
                          Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
                          Opel Astra J
                          ex:
                          Alfa Romeo 164 2.5TD
                          Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
                          Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Моята печка стига 210 и дотам ... 4500 оборота мисля , но е36 - 325 тд го изяждам след 120 , от трета на четвърта и направо излитам
                            Last edited by icedoc; d.m.y г., 10:22.

Comment

• Почти 6200 и 215-220 по табло. Но само ги вдигнах и спрях.
                              Колкото за набирането, Боби има представа от 130-140 натам какво става.
                              Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• хм значи не ми се е сторило, че след 120-130 започва да ускорява още повече

Comment

Working...
                                X